Hej!
Var ett tag sedan nu men jag har försökt flera gånger att skriva men har aldrig blivit nöjd, vilket jag antar att jag inte kommer bli den här gången heller. Men någon gång måste det upp!
Under 2015 har det hänt så otroligt mycket grejer i mitt liv, både posetiva och negativa saker. Jag tänker inte rabbla upp allt som har hänt, då skulle ni aldrig orka läsa. 
Inom hund har det ändå gått som det skulle med Kinzie. Jag ville börja träna mer agility med Kinzie och det blev faktiskt så! Under sommaren var det nästan lite för varmt så det blev inte fullt ös men på hösten kände man att det drog igång på riktigt! Träning varje tisdag och varannan lördag, träningarna var planerade och framför allt hade vi sjukt kul på träningarna!
 
Ett av målen var att lära in slalom men det kom jag på lite sent men vi var på god väg när vi slutade träna för vintern! Så de målet har fått vänta till detta nya år.
 
Med Alice har det inte alls känts bra då det mer kännts som att varje träning varit som en fotbolls match, matcher med massor av förluster och där av ingen glädje. Man ska ta sig från början vid ett mål man klarat till ett mål man siktar mot. Men det kommer en massa motstånd som gör att det blir svårare och svårare att komma fram. När man äntligen lyckats dribbla förbi alla spelare och är berädd att verkligen klara detta. Men i sista sekund skjuter man iväg bollen åt helt fel håll, bollen går över till andra laget och man bara sågas ner till sin egna del av planen. Men försöker och försöker men man kommer aldrig fram, bollen försvinner på ägen varje gång. Och bollen är som lusten av att fortätta träna. Den bara försvinner mer och mer. Och till slut har man inte kraften kvar till att man ens vill försöka igen. 
Så det här är min och Alice sammanfattning är 2015! Sorligt men sant kan man väll typ säga?
Sen ska jag inte sticka under stolen med att 2015 har varit ett riktigt svårt och hårt år, jag hoppas på ett 10000% bättre år nu men just nu ser det inte så ljust ut. 
Men för att inte vara allt för negativ har det ju faktiskt hänt bra saker under året också! Jag har tex fått 2 sjukt bra kompisar, Ammy och Amanda. Jag kan bara säga att utan dom och Katinka skulle jag inte klarat av den här hösten. Allt stöd verkligen! Så tacksam!!
På min youtube kanal finner ni min video om 2015 också!
2016 HERE WE COME!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej