Jag tror jag faktiskt har glömt att skriva de som har blivit planerat. Varje tisdag och varannan lördag drar jag och katinka till södra för att träna, agility. Jag har Kinzie och vill verkligen satsa nu, jag vill ut o tävla nu! Katinka ska testa att ha med Happy för första gången nu på tisdag. Vi har planerat träningarna in i minsta detalj och ju mer vi planerar ju mer taggad blir jag! Vi har än så länge tränat endast 1 gång där vi har följt våran planering, vi tränade i lördags förra veckan med Astrid men vi körde bara lite blandat där. Jag tränade främst hoppteknik men även lite svängar. Resten av den träningen var lite blandat, vi körde tex en liten bana. Själv tyckte jag de funkade bra, tror Kinzie kan bli farlig på banan om vi tränar på rätt sätt.
 
Träningen i Tisdags gick helt okej, vi körde lite mjukstart med en bana med 3 hinder och en tunnel som ni ser här.
 
Vi körde lite annat också, satte ett hinder bredvid tunneln där och då blev jag faktiskt nöjd, alltså med den delen. 
 
Jag har tänkt, funderat och tänkt igen på om jag ska köra 2på2av eller RC med Kinzie, det är verkligen svårt men jag tror jag har bestämt mig att inte kör nått av dom, eller det är väll en blandning. Hon ska helt enkelt sakta ner vid kontakt fältet, stanna en kort stund sen fortsätta i full fart. Det är svårt att förklara såhär utan att visa och utan att förklara muntligt, men jag hoppas ni i alla fall förstår något av de jag skrev! Att inte ha någon speciell metod gör så jag kan lämna kontakt fälts hindrerna lite åt sidan, vi har väldigt mycket att träna redan och känns som en lättnad att träna de mer när vi har tid över till det.
 
Samma som med kontakt fälten har jag, eller fortfarande tänkt otroligt mycket på slalom. Slalom har aldrig varit min favorit och att det är rätt svårt att lära in gör saken inte bättre. Jag försökte i tisdags att locka men jag kände direkt att de här skulle ta sååå lång tid, jag var påväg att hämta allé slalomet som finns där men dels att några andra hade sina hundar där slalomet stod och vi skulle snart hem. Det får bli nästa träning. Det finns mycket att tänka på och för att bli riktigt riktigt bra krävs det mer från mig, jag måste ge mer ifrån mig och just nu kan jag inte det.
 
Hur länge det går att träna vet vi inte än, när södra tar in sina hinder inför vintern har vi inget annat ställe en hundhallen eller att cornelia öppnar planen och öppnar till hindrerna. Men det känns som för mycket att begära för en träning. Så när södra tar in hindrerna för vintern tänker jag helt enkelt köra freestyle och möjligtvis köra med rustahinder bara för att inte komma ifrån agility helt. Även hyra hundhallen! 
Funderar även på om jag ska skriva ett inlägg efter varje träning men tyvärr tycker jag det inte är tillräckligt många som läser för att jag ska lägga ner tid på att skriva. Jag tycker det är jätte roligt, även att dela med mig av mina träningar men om ingen läser tycker jag det är onödigt att sitta framför datorn 1 timme istället för att gå ut eller något sånt. Nu skriver jag oftast på kvällen då det är då jag oftast tänker som mest, eftersom jag är trött oftast blir det ibland felstav men jag hoppas ni förstår om något skulle vara felstavat, haha. Tyvärr har jag inte så mycket mer att säga, jag gillar att bara sätta mig ner och skriva inlägg utan att ha så höga krav för att de ska bli bra osv. Jag menar ju det är ju ändå inte många som läser!
 
Vi hörs!